Thuis Nieuws

Document de Invoerprocedure van Verpakkingsproducten

Certificaat
China Guangzhou NSW printing co.,ltd certificaten
China Guangzhou NSW printing co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
Goede samenwerking met Nieuw Siwei-Drukbedrijf. Zij deden een goed werk in het helpen van me 40.000 PCs-giftdozen op tijd beëindigen en in goede kwaliteit. :)

—— Kevin Metros

Ik waardeer echt de inspanning en de snelle actie, die ons bedrijf toestaan om productie voort te zetten en om het even welke verkoop niet te missen. Dank u voor de grote baan.

—— Clegg M.

Wij plaatsten een kleine orde op hen en ik heb dringend deze dozen nodig. De nieuwe siweidruk kan mijn dozen beëindigen vroeger, wat me een helpt.

—— Paul GeorgeSurd

Ik wil werkelijk zeggen voor vandaag het aannemen van mijn talrijke vraag dank u. En dank u voor het krijgen van deze gedaan dit snel.

—— McKenzie P.

Ik wilde u voor het helpen op onze recente orde danken. Ik waardeer werkelijk alle extra inspanning die uw team in het eindigen van onze orde zette.

—— Steven N.

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Document de Invoerprocedure van Verpakkingsproducten
Laatste bedrijfsnieuws over Document de Invoerprocedure van Verpakkingsproducten

Douane Gedrukte Document de Ordeprocedures van Packging

 

 

De invoer van de douane drukte document vakje en document zak van de druk van Guangzhou NSW en het verpakkende bedrijf is vrij gemakkelijk als u van plan bent om uw verpakkingskosten te drukken door van ons opdracht te geven tot. Aangezien wij een exportgerichte document verpakkende productenfabrikant zijn en in de industrie meer dan 10 jaar geweest, begrijpen wij diep uw zorgen en uw behoeften.

 

Hier is het diagram duidelijk illustreert de orde en de invoerprocedure. Als u zorgvuldig leest, zult u vinden dat de ordeprocedure goed wordt ontworpen om ervoor te zorgen dat uw rente goed veiliggesteld is. En de kwaliteit van de de document vakjes en document zakken is precies wat u verwacht. 

 

laatste bedrijfsnieuws over Document de Invoerprocedure van Verpakkingsproducten  0

 

Hoe te om tot tot de het douane gedrukte document vakje en document zak van ons opdracht te geven?

 

1. Prijscitaat

 

Aangezien wij een belangrijke douane gedrukte het document van China vakje en document een zakfabrikant zijn, kunnen wij het prijsvoordeel tegen de kleine fabrikanten en de fabrieken hebben. om nauwkeurig prijscitaat te krijgen, wensen wij u om de volgende bril te verstrekken. 

 

Kunstwerk: U kunt ons het kunstwerk van de producten verzenden, kunnen wij de grootte, de structuur en de kleurendrukdetails door het kunstwerk kennen. Het is nuttig voor ons om de nauwkeurige prijs te krijgen als u de fysieke steekproef hebt. Onze verkoop zal het kunstwerk controleren en zal alles is o.k. voor druk ervoor zorgen. Gewoonlijk, zijn er doopvont ontbrekende problemen als de tekst in het kunstwerk niet geschetst is en uw ontwerper gebruikt sommige speciale doopvonten. 

 

Hoeveelheid: Sinds de machineopstelling zijn de kosten voor het stijve document vakje gewoonlijk zeer hoog, 100-200USD. Ook, ongeveer zal 200USD normaal geladen worden door de scheepvaartmaatschappij voor de haven verwante prijzen. Daarom is het niet waardig voor u om de dozen van ons in te voeren als uw ordehoeveelheid te klein is, omdat de definitieve kosten voor een kleine orde zeer hoog zullen zijn. Daarom zal onze minimumordehoeveelheid 3000 stukken zijn als u een orde zou willen plaatsen. De prijs zal wanneer de hoeveelheidsverhoging veel beter zijn.

 

Grootte: Gewoonlijk, door het kunstwerk van de producten, kunnen wij de grootte, de structuur en de kleurendrukdetails door het kunstwerk kennen. Ook, moet u specificeren of de grootte de binnengrootte of de buitengrootte is. Dit verzekert dat document het vakje of de zak uw product volkomen passen. 

 

Oppervlakte die eindigen: Wij kunnen oppervlakte het eindigen doen als het hete stempelen, Waterige Deklaag, Vlek UV, het venster van de Matrijzenbesnoeiing, gouden/verzilver het foiling, schittert de lijm, het in reliëf maken, het debossing, enz. Wij moeten bevestigen met u welke soorten het eindigen u op de oppervlakte zou willen toepassen. 

 

Gebaseerd op de details hierboven verstrekt u, zullen wij u een prijscitaat geven. Wij zijn een belangrijke douane gedrukte het document van China verpakkende fabrikant. Wij hebben het reusachtige prijsvoordeel tegen de kleine fabrieken en ook kunnen wij de hoogte waarborgen - kwaliteit en de goede dienst. 

 

2. Steekproefproductie en bevestiging

 

De steekproef is belangrijk wanneer u wilt ervoor zorgen alles vóór de massaproduktie goed is. Ook, is de steekproef noodzakelijk voor ons om de kleur en andere details tijdens de massaproduktie aan te passen. De aangepaste steekproefproductie zal ongeveer 5-7 werkdagen vergen. De steekproefprijs zal rond 100-200USD zijn. De steekproefprijs kan worden terugbetaald wanneer de massaproduktie wordt bevestigd. Wij zullen de steekproef verschepen om u te laten het vóór massaproduktie bevestigen.

 

3. Storting voor massaproduktie

 

Nadat u het steekproefproduct bevestigt, zullen de dingen regelmatiger gaan. U maakt vooruitbetaling ongeveer 40-50% van de totale massaproduktieprijs en wij kunnen de productie beginnen. Wanneer de massaproduktie wordt gedaan, zullen wij beelden van de massaproduktie nemen om u te laten uw bevestiging controleren. 

 

4. Massaproduktie

 

Dit vergt gewoonlijk rond 2 weken zelfs als uw ordehoeveelheid meer dan 100,000pcs is. Het bedrijf van de Guangzhounsw druk vergt trots in zijn hoedanigheid in de vervaardiging van de hoogte - kwaliteitsdocument vakjes, document zakken, document buizen en andere document verpakkende producten. Zelfs voor de vouwbare stijve schouderdoos die heel wat met de hand gemaakt proces voor het lijmen vergt, kunnen wij rond 60,000pcs- 80,000pcs per week produceren.

 

5. Inspectie

 

Wanneer de massaproduktie wordt gedaan, heten wij u welkom om onze fabriek te bezoeken om de goederen te inspecteren. Gewoonlijk laat onze cliënt ons vele beelden van de massaproduktie nemen om hen te laten bevestigen. Sommige van onze cliënten hebben een agentenbedrijf dat de goederen voor hen kan inspecteren

 

6. Het verschepen

 

Allen u over het verschepen moet doen moet een goed vrachtvervoerderbedrijf vinden om de verschepende punten voor u te behandelen. Als u niet met dit wilt hinderen, kunt u ons vrachtvervoerderbedrijf proberen. U kunt het verschepen vergelijken en uw geld besparen. 

 

U onderzoekt verschepende vracht: de het verschepen kosten worden geladen door het verschepende forwarder bedrijf en gebaseerd op het daadwerkelijke volume en het gewicht goederen berekend. Wanneer de massaproduktie wordt gedaan, zullen wij u de verpakkende gegevens verzenden, dan kunt u een onderzoek over de overzeese vracht met het verschepende forwarder bedrijf maken. 

 

Wij geven het inschrijvingsformulier uit: Nadat u de vrachtkosten bevestigt, dan zal het verschepende forwarder bedrijf ons contacteren om hen de het boe roepen vorm te verzenden, dan zullen zij het schip boeken en zullen de rest dingen voor ons behandelen. 

 

Wij verzenden u B/L: Wanneer alles wordt gebeëindigd, zal het verschepende forwarder bedrijf B/L rond een week na de schipbladeren de haven uitgeven. Dan, zullen wij u de B/L-versie van telex samen met de verpakkingslijst, handelsfactuur aan u voor uw oogst van de goederen verzenden.

Bartijd : 2016-06-13 10:33:33 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou NSW printing co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Damon

Tel.: +86 18620200477

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)