Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

De drukopties en beëindigen Opties

March 5, 2021

Laatste bedrijfscasus over De drukopties en beëindigen Opties

Uw opties zijn onbeperkt in NSWprint. Het NSWprintbedrijf specialiseert zich in complex, douane, en specialiteitdruk en eindigt. Een groot percentage van onze werken bevat douaneelementen. De volgende inhoud zal u helpen om meer over deze opties te leren die uw standout marketing producten voor verbeterde erkenning, het brandmerken, en verkoop toelaten:

 

  • Drukopties

1. 4c-druk: zoals zijn naam impliceert, worden 4 inktkleuren gebruikt in de 4-kleur Procesdruk. Deze vier kleuren zijn Cyaan, Magenta, Geel, en Zwarte die CMYK gezamenlijk genoemd geworden zijn. De druk is van de hoogste kwaliteit. Hier kunnen de complexe kleurengradiënten uw dozen briljant drukken.

2. UVdruk: De UVdruk is een vorm van digitale druk die ultraviolette lichten gebruikt om inkt te drogen of te genezen aangezien het gedrukt is. Superieure drukkwaliteit met kernachtige kleuren en levendige beelden. Onmiddellijk het drogen proces door de UVlichten om het productievermogen te verhogen.

 

3. De druk van de Pantonekleur: Is het Pantone die Passende Systeem (PMS) een kleurensysteem op meer dan duizend gestandaardiseerde inktkleuren wordt gebaseerd. Dat helpt te verzekeren u altijd de kleur zult worden u veronderstelt en variatie door de druklooppas minimaliseert.

 

  • Beëindig Opties

Het eindigen is het proces op de toegevoegde waarde dat na druk plaatsvindt. In feite, is het kritiekste element van het drukproces het eindigen omdat het kan gemeenschappelijk helpen „worden“ „uniek“, en „gewone“ in „buitengewoon“.

 

1 . Laminering

De laminering voegt een plastic deklaag aan het afgewerkte product toe. Het is een duurzame bescherming tegen het barsten aanbieden en afwerking die, die en verlengt het leven van het punt schaven. Het omvat steenlaminering en polijst laminering.

 

2. Het vernissen

Dit is één van het meest gebruikt eindigt in druk. Een vernis eindigt is een kleurloze deklaag van of polijst, steen, zijde, of satijn – het wordt toegepast om de blik en het gevoel van een ontwerp te verbeteren en kan het document tegen slijtage-en-scheur ook beschermen.

 

3. Vlek UV

De vlek UV is een hoge glans eindigt van toepassing geweest op specifieke gebieden van een drukproduct. Het resultaat leidt tot sterk contrast, die tot het maken de perfecte keus.

 

4. Het hete Folie stempelen

Folie het stempelen is het gebruik van een buigzaam metaaldiemateriaal op de drukoppervlakte door hitte en druk wordt toegepast te gebruiken. Het wordt meestal gebruikt om typografie en emblemen te verbeteren, en er is een brede waaier van beschikbare kleuren en texturen.

 

5. Het in reliëf maken

Over het algemeen, verwijst het in reliëf maken naar het opheffen van delen van de pagina voor nadruk en textuur. Vaak, kan het in reliëf maken met andere druktechnieken worden gecombineerd zoals folie het stempelen om de gevolgen van beide technieken te verbeteren.

Er is a lot more afwerking die wij zoals het schitteren, het koude folie stempelen, het die-cutting, zacht-aanrakingslaminering kunnen aanbieden, etc. Wij zullen mogelijkheden creëren die onbegrensd zijn vooral als u uw unieke ideeën kunt geven om ons te helpen uw project beëindigen.

 

6. Het schitteren

 

7. Hetkoudefoliestempelen

2021.3.5 door Jessie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING