Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

RGB en HEXUITDRAAIkleur

April 19, 2021

Laatste bedrijfscasus over RGB en HEXUITDRAAIkleur

      In het laatste geval, hebben wij twee types van de inkt van de drukkleur (CMYK en Pantone) geïntroduceerd die in de printer gebruikten. Terwijl in deze passage u nog eens twee types van kleurensysteem kunt leren die in persoonlijke mobiele apparaten en computermonitors gebruikten. Zij zijn RGB en HEXUITDRAAIkleur. Zowel wordt de HEXUITDRAAI en RGB gebruikt om kleuren door de code te bepalen. Er zijn niet gemakkelijk om het kleurenrecht te houden en verenigbaar op het elk computerscherm en mobiel apparaat. Aldus, gebruiken wij RGB en HEXUITDRAAIkleuren om dat te bereiken. Iedereen wie aan een computer werkt heeft deze die termijnen gezien worden gebruikt om kleurentypes te beschrijven, maar vele mensen begrijpen wat niet zijn zij hoe te om hen te gebruiken, en wat het verschil tussen hen is. Nu zullen wij een weinig diepere inzoomen, elk kleurentype individueel bekijken, en te verklaren wat het is en hoe te om hen te gebruiken.

 

RGB (rood, groen, blauw)

     

      

     RGB is het proces waardoor de kleuren onscreen door combinaties van rood groen worden gemaakt, en blauw te gebruiken. In de wereld van computers, TV-zijn de schermen, en de mobiele RGB apparaten, de het meest meestal gebruikte kleur. In traditionele kleurentheorie, kunnen alle andere kleuren uit combinaties deze drie worden afgeleid, en men dacht dat deze drie kleuren niet door een mengeling van een andere kleuren konden worden gevormd. Wanneer u volledig verzadigde versies van alle drie kleuren (rood, groen, en blauw) samen mengt, krijgt u zuiver wit. Wanneer u alle drie kleuren volledig verwijdert, wordt u zwart.

RGB is specifiek voor digitale slechts toepassingen. Dit omvat mobiele apparaten, computermonitors, laptops, de schermen van TV en van de film, spelen, en verlichte tekens.

Zij worden geschreven op de volgende manier:

kleur: RGB (0, 0, 0); /* zwarte */

kleur: RGB (255, 255, 255); /* wit */

 

HEXUITDRAAI (hexadecimale kleur)

 

 

Ontwerpers en ontwikkelaars vaak de kleuren van de gebruikshexuitdraai in Webontwerp. Een HEXUITDRAAIkleur wordt als zes-cijfer combinatie door zijn mengeling van rood, groene getallen uitgedrukt en letters, en (RGB die) blauw worden bepaald. Fundamenteel, is een HEXUITDRAAIkleurencode een stenografie voor zijn RGB-waarden met wat omzettingsgymnastiek binnen - tussen. 、 ‚‘

De hexuitdraaikleurencodes gebruiken eigenlijk hetzelfde principe zoals RGB kleurencodes, aangezien zij allebei kleuren gebruikend de RGB kleurenwijze bepalen. Zij worden geschreven op een lichtjes verschillende manier:

kleur: #000000; /* zwarte */

kleur: #FFFFFF; /* wit */

 

 

  Wat RGB is het verschil tussen HEXUITDRAAI en en wanneer wij het één of andere kleurentype zouden moeten gebruiken? Fundamenteel, is de functionaliteit van beide kleurentypes hetzelfde, betekenend zullen zij allebei dezelfde kleur tonen.

 

Welk kleurenmodel zou ik moeten gebruiken? Over het algemeen, is het kiezen van een kleurenmodel een vrij minder belangrijk ontwerpbesluit, maar de goede dingen worden gemaakt met vele kleine besluiten. In het algemeen, maken de hexuitdraaicodes exemplaar-kleeft gemakkelijk en zijn groot in situaties waar de mensen waarschijnlijk niet zeer zullen geïmpliceerd. RGB is fatsoenlijk voor leesbaarheid en het best gebruikt wanneer het aardig zou zijn als een mens transparantie kon soms knijpen. Buiten dat, is het vrij veel een kwestie van voorkeur. Er is overvloed online van vrije omzettingshulpmiddelen. Eenvoudig is het onderzoek, „RGB aan HEXUITDRAAI“ om één te vinden u comfortabel met.

 

2021.4.19 door Jessie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING