Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Vaak Gestelde Vragen

June 4, 2016

Laatste bedrijfsnieuws over Vaak Gestelde Vragen

Veelgestelde vragen

 

De beste klant, te controleren gelieve eerst volgende RFQ als u om het even welke vragen hebt. Als u niet de antwoorden aan uw vragen kunt vinden, gelieve te voelen vrij om ons of E-mail te contacteren ons: sales@nswprinting.com. Wij zullen zo vlug mogelijk antwoorden op u.

 

 

Producten & de Diensten

 

1. Is uw een fabrikant of een handelsmaatschappij?

Antwoord: Wij zijn een Belangrijke het document van China verpakkende fabrikant, die meer dan 10 jaar ervarings op dit gebied heeft. Onze fabriek heeft ISO9001 overgegaan en QS-het certificaat, onze kwaliteit kan volledig worden verzekerd.

 

2. Het Hoe kan ik plaatst een orde?

Antwoord: Geef ons enkel een e-mail: damon@nswprinting.com, zal onze professionele verkoop u door de de invoer en de uitvoerprocedures begeleiden. U kunt onze pagina van ordeprocedures ook controleren om meer te leren.

 

 

3. Kon ik de kleine hoeveelheid als proeforde, zulke zoals 500 PCs - 1000 PCs beginnen?

Antwoord: Wij zijn een fabriek om document verpakkende producten te maken, worden elk van onze producten aangepast volgens de eisen van onze cliënt. De opstellingsprijs voor onze machines voor bulkproductie is hoog, zodat is het beter om bij 3000pcs voor de massaproduktie te beginnen. Als u de kwaliteit en de dienst wilt controleren, konden wij dat voor u doen houden van de steekproeforde.

 

4. Ik doosstijl I kan niet de behoefte vinden, zodat wat zou ik moeten doen?

Antwoord: Al product in de beelden is enkel voor uw verwijzing. Wij zijn een naar maat gemaakte gedrukte verpakkende fabrikant. Wij zullen de dozen volgens uw vereisten en uw ontwerp maken. U kunt of ons een steekproef voor verwijzing verzenden of ons het kunstwerk geven van de verpakking u wenst.

 

5. Kan ik de steekproeven om een controle te hebben hebben?

Antwoord: Zoals voor de steekproef, zijn er twee keuzen. Eerst, konden wij de vrije steekproeven verstrekken die wij voor u hebben om de kwaliteit te controleren en u moet voor de uitdrukkelijke prijs betalen. Ten tweede, kunnen wij een aangepaste steekproefdoos maken voor u volgens uw vereisten. De aangepaste steekproefprijs is over USD$150 per ontwerp plus het verschepen van prijs. Wij kunnen tot het hetzelfde maken als wat u wilt.

 

6. Kan ik de prijs van dit product krijgen?

Antwoord: De prijs is gebaseerd op de hoeveelheid, specificatie en het ontwerp. Alvorens wij de prijs opgeven, moeten wij deze details bevestigen. Gelieve te verzenden deze details naar deze e-mail: damon@nswprinting.com om het citaat nu te worden.

 

7. Is uw prijs concurrerend?

Antwoord: Wij zijn een naar maat gemaakte document verpakkende die vakje en document een zakleverancier van uitstekende kwaliteit in zuidoostenchina, in Guangzhou wordt gevestigd (Kanton). Wij hebben de zeer strikte kwaliteitscontrole om de slechte dozen vóór het verschepen te verwijderen. Ook, gebruiken wij document materialen slechts de van uitstekende kwaliteit voor druk. Onze prijsopgave is gewoonlijk 5-10% hoger dan de meeste leveranciers. Wij leveren niet de goedkope dozen.

 

8. Kon u het ontwerpkunstwerk voor ons creëren?

Antwoord: Gewoonlijk leveren wij onze cliënten de vrije dielinemalplaatjes voor hen om hun kunstwerk op het te zetten. In termen van het ontwerp, zijn onze hoofdzaken nu over de druk en verpakking oplossing. Onze ontwerper kan helpen u beëindigde het ontwerp maar het is beter dat u uw eigen ontwerper hebt om het kunstwerk voor u te creëren.

 

9. Hoe spoedig kunt u de massaproduktie beëindigen?

Antwoord: Voor de steekproefproductie, zal het ongeveer 5-7 dagen vergen. Voor de massaproduktie, zal het ongeveer 12-18 dagen vergen nadat u de vooruitbetaling beëindigde. Het hangt ook van de hoeveelheid af. Onze verkoop zal houden volgend de vooruitgang en zal u meedelen alvorens wij eindigden.

 

10. Wat is uw assortiment?

Antwoord: Wij zijn een belangrijke douane gedrukte het document van China verpakkende fabrikant. Onze kernproducten omvatten douane gedrukte stijve vakjes, document verpakkende vakjes die, document zakken, document buizen, tijdschrift/catalogusdruk, boekjes/pamfletten, groetkaarten, etc. drukken. Voor het gemak van klanten om producten en effectief sparen tijd te kopen, hebben wij onze partnerfabrieken die verwante producten zoals douane gedrukt papieren zakdoekje kunnen aanbieden, microfiber doeken, en zakken, schommelingsmarkeringen, transparante plastic verpakking.

 

 

Bericht & levering

 

1. Hoe snel is uw levering? Hoeveel is uw verschepende prijs?

Onze fabriek wordt gevestigd dichtbij aan de haven van Guangzhou (Kanton) en wij hebben dichtbij ons bedrijf van de partnervracht. Wij kunnen tijd besparen bij de behandeling van de producten aan ons vrachtbedrijf en kunnen ook van de producten sneller verschepen. Wij bieden overzeese verzending, luchtverzending, en treinverzending voor massaproduktie aan. Ons vrachtbedrijf keurt zowel het verschepen van LCL als FCL-wijzen goed, zodat kunnen wij u verstrekken een concurrerende het verschepen prijs. Wij kunnen ook de vrachtbedrijf van onze cliënten gebruiken als u uw eigen vrachtvervoerders hebt.

 

 

2. Welke leveringsopties beschikbaar zijn?

Wij bieden overzeese verzending, luchtverzending en treinverzending voor de massaproduktie aan. Wij kunnen de massaproduktie aan de nabijgelegen haven van uw adres verschepen zodat u de punten kunt opnemen en de ontruiming met uw makelaar doen. Ook, kunnen wij de goederen aan uw adres direct leveren.

 

 

Betalingen & rekeningen

 

1. Hoeveel is uw producten?

De productprijs zal van uw eigen ontwerp en hoeveelheid worden afgehangen. Verstuur ons enkel in damon@nswprinting.com met de elektronische post om het citaat nu te worden.

 

2. Hoe kan ik betalen?

T/T de betaling heeft de voorkeur omdat het snel en geschikt is. Nadat u de steekproef bevestigde, kunt u de 50%-storting voor de massaproduktie betalen. Wanneer alle goederen worden gebeëindigd, moet u ons de saldobetaling verzenden alvorens wij uit de producten verschepen. Zoals voor de kleine steekproefprijs, kunt u door Paypal betalen aangezien de transactieprijzen lager is.

 

 

Winst, terugbetalingen & klantenservices

 

1. Daar is iets verkeerd met mijn orde, wat ik doet?

Wij werken hard om ervoor te zorgen uw orde volgens onze hoge normen wordt veroorzaakt. De massaproduktie zal de steekproef aanpassen u voordien bevestigde. In de onwaarschijnlijke gebeurtenis dat u iets alstublieft om ons te contacteren en de kwestie te verklaren verkeerd vindt. Wij zullen ons beste het aan uw tevredenheid doen oplossen.

 

2. Kan ik mijn orde annuleren?

Zodra u bent vertrokken, zal uw orde en proces door verschillende Ministeries van ons bedrijf beginnen. Aangezien al onze orden en gedrukte douane naar maat gemaakt zijn, is het niet mogelijk om uw orde te annuleren zodra wij beginnen. Gelieve ervoor te zorgen alles correct is alvorens wij de productie beginnen.

 

 

3. Ik heb een fout, kan ik mijn orde veranderen opgemerkt?

Gelieve te controleren zorgvuldig uw ontwerp vóór massaproduktie. Wij maken de massaproduktie op de steekproef wordt gebaseerd die die u voordien bevestigde. Ook, vóór de massaproduktie, zullen wij het ontwerp verzenden om u te laten opnieuw controleren. Gelieve te controleren alle details zoals telefoonnummers, data, tijden, adressen, prijzen en spelling alvorens u het bevestigde. Als u een fout bevlekt nadat wij de massaproduktie beginnen, dan zijn wij droevig dat wij niet het zullen kunnen rectificeren. Of u zal voor de fouten worden geladen.

 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING