Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Hoe te om tot het Douanedocument Vakje opdracht te geven

February 25, 2021

Laatste bedrijfscasus over Hoe te om tot het Douanedocument Vakje opdracht te geven

        Het NSWprintbedrijf wordt gevestigd in Guangzhou-Stad, China, dat dichtbij aan één van de grootste havens in China is, is één van de belangrijke bedrijven in de document verpakkingsindustrie. Wij specialiseren ons in douanedocument vakjes, document buizen, document zakken, en andere document verpakkende toebehoren. Wij vonden in 1999 en zijn in deze industrie voor ongeveer 21years geweest. Onze dozen en zakken hebben naar meer dan 20 landen rondom de wereld uitgevoerd.

      Misschien nu u geinteresseerd in bent hoe te om tot het unieke douanedocument vakje of de zak van ons opdracht te geven, de volgende stappen voor uw verwijzing:

 

1. Krijg het beste citaat, hebben wij grootte, hoeveelheid, en drukkleur nodig:

 

          Alvorens u de prijs krijgt, moeten wij sommige details kennen:

     Grootte: Een bepaalde grootte van de doos kan ons helpen om de beste prijs voor u te berekenen.

     Hoeveelheid: Voor elk van onze doos wordt aangepast, gewoonlijk, MOQ is 1000pcs.

Druk: Het zal beter zijn als u een beeld of een kunstwerk over het ontwerp van de doos kunt verzenden. Van oorzaak, kunt u ruwweg beschrijven.

 

      2. De kunstwerkdossiers (AI/CDR/PDF) ontvingen & bevestigd:

 

          Het kunstwerk toont ons gewoonlijk de grootte, de structuur, de kleurendrukdetails van uw gedrukte verpakking. Onze verkoop zal zorgvuldig het kunstwerk controleren om te zien of is er om het even welk probleem met de druk.

 

3. Krijg de steekproef:

            Wij zijn gelukkig om u te verstrekken douanesteekproeven als u om het even welke steekproeven om nodig hebt te bevestigen

            Steekproefprijs: USD$50/per ontwerp plus lucht verschepende prijs USD$30.

            Steekproeftijd: ongeveer 3-5 dagen

 

4. Betaal een storting:

          Na de bevestiging van de steekproef, zullen wij u de rekening voor het gehele project verzenden. Dan, hebt u aan draad 30% van de totale massawaarde nodig en dan kunnen wij de massaproduktie beginnen.

 

 

        5. Massaproduktie (15-25 dagen)

             Volgens de hoeveelheid en de doosstijl, vergt het gewoonlijk 15 tot 25 dagen om de massaorde te veroorzaken. Wanneer de massaproduktie wordt gedaan, zullen wij u sommige beelden voor uw bevestiging nemen.

 

        6. Betaal saldo

             Wij kunnen de verzending voor u schikken of u kunt uw cargadoor vragen om de goederen bij onze fabriek op te nemen. U moet het blijven 70% van de totale waarde van de massaorde beëindigen alvorens de goederen op te nemen.

 

       7. Schik verzending (door de lucht 5-8 dagen; door overzees 25-32 dagen)

             U kunt verschepende forwarder contacteren om de goederen bij onze fabriek op te nemen of wij kunnen de normale cargadoor vragen om de verzending voor u te schikken. Gewoonlijk door de lucht 5-8 dagen en door overzees 25-32 dagen.

            Verschepende vracht: de het verschepen kosten worden geladen door het verschepende forwarder bedrijf en gebaseerd op het daadwerkelijke volume van de goederen berekend.

 

 

2021.2.25 door Jessie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING