Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Kies het materiaal van de document buizen

June 1, 2021

Laatste bedrijfscasus over Kies het materiaal van de document buizen

Document buis de verpakking wordt globaal populair. Het wordt gebruikt door de meeste belangrijke merken en kan de verpakkingsindustrie in de toekomst overheersen. De kartonbuizen worden gemaakt van gerecycleerd Kraftpapier-document, zodat is de natuurlijke kleur van de buizen bruin Kraftpapier, maar wij kunnen verschillend kleurendocument op de buisoppervlakte verpakken om kleurrijke buis verpakking, zowel binnen als buiten te maken. Het volgende zal u 6 gemeenschappelijke document materialen van de document buis tonen.

 

1. Kraftpapier-document

Kraftpapier-het document heeft milieubescherming, recycling, kostenbesparing, en andere kenmerken, met de volledige internationale markt op de verpakkings milieubeschermingseisen stijgen, Kraftpapier-document met bescherming met hoge weerstand, milieu, enz.-bezit, is geworden het aangewezen materiaal voor Kraftpapier-document vakje verpakking. Er zijn twee kleuren van kraftpapier-document: bruin en wit. Het gewone bruine Kraftpapier-document wordt over het algemeen gemaakt van houtpulp. Het witte Kraftpapier-document wordt gemaakt van blekenhoutpulp.

 

2. Kunstdocument, of met een laag bedekt document

Het witte kunstdocument is het meest gebruikt als u een volledig-kleurenkunstwerk wilt drukken, enkel als zij wordt gebruikt om op andere giftvakjes te verpakken die omdat het kunstdocument het beste geschikte document voor druk is om het resultaat van de kwaliteitsdruk te krijgen verpakken.

 

 

3. Gouden document

Schitter gouden dingen geven mensen altijd een betekenis van adel en kan de ogen van mensen snel vangen, om uw document buis met gouden kaartdocument te verpakken, zodat de klanten uw producten kunnen onmiddellijk opmerken. Het is een goede keus voor cosmetischee producten.

 

 

4. Zilveren document

Het zilver is een populaire keus voor crafters en dazzlers van alle verscheidenheden, aangezien het een opvallend, voor de betere inkomstklasse gevoel aanbiedt dat alles maakt het extra-speciaal gevoel raakt. Maakt het aandacht-grijpend beroep van zilver het ook voor bedrijfs en marketing gebruik uitstekend.

 

 

5. Specialiteitdocument

Het specialiteitdocument is het document met een specifieke korrel op de oppervlakte in reliëf wordt gemaakt zodat het gewone document kenmerken dat heeft. Specialiteitdocument de buizen vernieuwen de betekenis van aanraking van gewone document buizen.

 

 

6. Aluminiumfoliedocument binnen voering

Document de buizen worden wijd ook gebruikt in de voedselindustrie. Ons food-grade Aluminiumfoliedocument binnen voering is een grote binnenvoeringsoptie voor voedingsmiddelen die direct in het document buispakket gaan. Het is lucht-het meest bestand van onze food-grade voeringsopties, indien een luchtbarrière een zorg voor uw product is. Deze voeringen reageren niet met het verpakte voedsel op contact. Het helpt om verontreiniging van het verpakte voedsel te verhinderen en verzekert het voor menselijke consumptie voor vers langer en geschikt is.

 

 

Document de buizen zijn milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Zij hebben een lagere koolstofvoetafdruk dan plastic. Zij kunnen ook gemakkelijk worden gerecycleerd en dragen niet tot giftig afval zoals plastiek bij. Zij zijn ook lichtgewicht wat meer producten om met dezelfde brandstof toelaat worden verscheept. Dit verder vermindert zijn koolstofvoetafdruk.

Als u meer over onze document buizen wilt leren, kunt u passages voordien lezen. Ongeveer te lezen de de buistypes en toebehoren, gelieve Types van de document buizen; ongeveer drukkend en eindig, lees gelieve Drukopties en Opties te beëindigen.

2021.6.1 door Jessie (jessie@nswprint.com)

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING