Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

De kleuren van CMYK en Pantone-

April 8, 2021

Laatste bedrijfscasus over De kleuren van CMYK en Pantone-

De macht van kleur zou moeten zijn nooit onderschat in marketing. Denk aan het merk van Coca Cola ®. Welke kleur ziet u? Als u als de meeste mensen bent, ziet u het kleurenrood. Niet alleen om het even welk rood. Cokesrood. Aldus, speelt de kleur een essentiële rol in een merkonderneming en staat u toe om een persoonlijkere verbinding met uw consumenten te bouwen.

Houden van het kleurenrecht en verenigbaar is niet gemakkelijk. Er zijn duizenden ontwerpers, ontwikkelaars, en printers die aan en Cokes werken die wereldwijd verpakken op de markt brengen; en er zijn eindeloze verscheidenheden van mobiele apparaten, browsers, TVs, en drukmethodes die het cokesmerk dragen. Scheid hen in twee categorieën: Druk en Onscreen. CMYK en Pantone zijn voor Druk; RGB en HEXUITDRAAI zijn voor Onscreen. In dit artikel, spreken wij slechts over CMYK en Pantone. Hopend kunt u een beter inzicht in krijgen hoe te om de juiste kleur te kiezen voor uw fysieke verpakking.

 

CMYK (cyaan, magenta, geel, zeer belangrijk)

CMYK-tribunes voor Cyaan, Magenta, Geel, en Sleutel. In de termen van leken, kunt u aan dit blauw, rood, geel, en zwarte denken. Het CMYK-kleurenmodel wordt ook genoemd „CMYK-kleur“ of „vier-kleur“.

 

   CMYK-de kleur is eigenlijk een resultaat van het combineren van uiterst kleine punten van vier inktkleuren: cyaan, magenta, geel en de zwarte is gedrukt. De grote en kleine CMYK-punten die elkaar overlappen kunnen tot een breed spectrum van kleuren leiden. Als u een vergrootglas hebt, kunt u de CMYK-punten zien en hoe zij elkaar overlappen om de definitieve kleur verschillend te maken. Hier zijn de twee beelden om u te helpen begrijpen.

 

PANTONE (PMS (het Passende Systeem van Pantone))

CMYK-de kleur wordt gecombineerd door uiterst kleine punten, maar de Pantone-kleur is helemaal één stevige kleur. Als u de gedrukte Pantone-kleur door een vergrootglas ziet, kunt u niet de kleurenpunten maar slechts vinden stevige kleur. De Pantonekleur is essentieel wanneer u de kleuren wilt houden van uw verenigbare verpakking. Ontwerper en Druk de fabrieken rondom de wereld gebruiken hetzelfde Pantone-kleurensysteem, daarom kunnen sommige merken zoals Cokes de Cokes Rode kleur altijd houden hetzelfde. Als u een kleur voor uw merk wilt kiezen, kunt u Pantone.com bezoeken of een Pantone-kleurenboek op hun website kopen: Pantone.com.

 

Is het Pantone Passende Systeem (PMS) een gestandaardiseerd kleurensysteem dat de drukmarkt hervormde. Het Pantone-Kleuren Passende Systeem zorgde dat de drukfabrikanten over de hele wereld naar dezelfde kleur kunnen verwijzen en zeker in hun passende capaciteit voelen, ondanks ervoor zij nooit direct contacteert met elkaar. Momenteel, schept Pantone een totaal van meer dan 1.800 verschillende kleuren op.

Hoe te om de juiste Pantone-boeken te kiezen? Hier is een eenvoudige manier, als u een ontwerper of een merkeigenaar bent, en u wilt de juiste kleur voor uw merkembleem kiezen. U moet het Stevige Niet beklede“ boek „van de FORMULEgids en het Met een laag bedekte“ boek „van de FORMULEgids kopen Vast lichaam. De met een laag bedekte en niet beklede middelen het document dat gebruikte om de Pantone-boeken te drukken. Wat document zoals compensatiedocument en wit kraftpapier-document (zelfde zoals uw A4-printerdocument) zijn Niet bekleed document. Wat document zoals glanzend document en tijdschriftdocument dat een deklaag over de oppervlakte heeft om het smoothy te maken wordt genoemd Met een laag bedekt document. Als u een drukfabriek bent, hebt u ook de Niet beklede en met een laag bedekte boeken van CMYK nodig zodat u kunt het weten hoe te om de CMYK-inkt te mengen om het definitieve kleurenresultaat te ontmoeten.

 

De verschillen tussen CMYK en Pantone zouden moeten worden overwogen wanneer het beslissen van welk kleurenproces aan gebruik. Voor verenigbare kleuren van het brandmerken en emblemen, is Pantone een betere keus maar hogere kosten. Voor afdruktaken waar de nauwkeurige kleur geen zorg is, is CMYK de beste keus en de lagere prijs. Het allen hangt van de aard van de afdruktaak en de begrotingsbeperkingen af. Als u geen ideeën hebt die men om te kiezen, u aan ons kan spreken te weten komen wat de optie voor u best is.

 

2021.4.1 door Jessie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING