Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Types van Document Zakken

March 29, 2021

Laatste bedrijfscasus over Types van Document Zakken

      Tegenwoordig, document zijn de zakken de recentste tendens over de hele wereld voor diverse doeleinden zoals het dragen dingen, verpakking, merkpubliciteit en enz. geworden. Deze populariteit is niet alleen wegens de milieuvriendelijke optie, maar het heeft de bevoegdheid om meer aanpassing in vergelijking tot plastic zakken toe te staan.
Deze verschillende types van document zakken komen in diverse grootte en vormen volgens de behoeften van de mensen en de zaken. En elk van de verschillende types van document zakken heeft zijn gebruik. Zo, onderzoeken verschillende die types van document zakken tegenwoordig voor gevarieerde doeleinden worden gebruikt:

 

1. Kraftpapier-document de zak verwijst naar niet gebleekte document vezels. Kraftpapier-de papierproducten kunnen van gerecycleerde materialen, of de maagdelijke pulp van 100% worden gemaakt (direct van de boom). De producten van Kraftpapier-document zoals Kraftpapier-zakken zijn vaak milieuvriendelijker. Kraftpapier-document de zakken zijn geschikt voor producten die rustiek, met de hand gemaakt, uitstekend zijn, gevend een betekenis van vertrouwdheid en nabijheid.

                  

 

    2. Document het winkelen de zak wordt gemaakt van met een laag bedekt document (150-250gsm-gewicht). Komen de compensatie gedrukte document zakken met glanzende laminering, dus kunnen de document zakken duurzaam en opnieuw te gebruiken zijn. De laminering verstrekt sterkte, robuustheid, en flexibiliteit aan deze document het winkelen zakken en maakt de document zakken gemakkelijk vouwend. Deze douanedocument zakken kunnen in bakkerijwinkels, zonnebril kleinhandels en kledingswinkels, en juwelenwinkels worden gezien. Voorts bevestigen de schoonheidsmiddelen en de verschillende andere supermarkten en de opslag hun wijdverspreid gebruik. Deze reusachtige vraag geeft ook verzekering voor hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.

                

 

3. Document de giftzak is geschikt voor één of andere gelegenheid zoals verjaardagspartij, om het even welke festivallen en andere speciale gebeurtenissen. De document giftzak is gewoonlijk kleine document zakken. En het kan van kraftpapier-document of met een laag bedekt document worden gemaakt. Vele juwelenopslag en suikergoed/chocoladewinkels de liefde om hun merkgift te hebben doet in zakken zodat hun merk door meer mensen kan worden gekend. Als uw gemerkte giftzak buitensporiger kijkt dan anderen, kan het meer aandacht aan de markt brengen.

                

 

Na het spreken over de stijl van de document zakken, zullen wij over het handvatmateriaal van de document zakken spreken.

 

1. Het lint is opmerkelijk zacht, makend luxueus zakken voelen terwijl u hen draagt. Het lint komt in een verscheidenheid van kleuren. Deze linthandvatten zijn veelzijdig in hun blikken en kunnen worden gemaakt om uw nauwkeurige ontwerpstijl aan te passen. Het linthandvat is perfect voor kleine giftzakken. Nochtans, zouden zij voor grotere zakken en zwaardere inhoud sterk niet genoeg kunnen zijn. Zij worden gewoonlijk enkel bevolen voor het dragen van kleinere, lichtere punten wanneer de blik en het gevoel belangrijker zijn dan praktisch aspect.

                      

 

2. De katoenen vezels zijn samengebonden als kabel, creërend een handvattype dat hetzelfde zachte, voor de betere inkomstklasse gevoel en de verschijning van lint maar met veel grotere sterkte verstrekt. Bovendien, zijn de katoenen handvatten typisch vrij dik. Wegens dit, zullen zij niet aangezien waarschijnlijk zijn om in de handen van mensen te graven wanneer zij worden gebruikt om zwaardere ladingen te dragen. Om deze reden, worden zij typisch gebruikt met grote gelamineerde zakken.

                  

 

3. Het verdraaide document is economischer dan zowel lint als katoen aangezien het machinaal vervaardigd is, nog is het nog vrij sterk. Beschikbaar als norm in of wit of bruin – maar met veelvoud andere kleurenopties beschikbaar voor grotere orden – deze handvatten zijn niet zo luxueus zoals katoen of lint, maar zij bezitten hun eigen natuurlijke charme. Zij zijn snel en ook enkel gemakkelijk rekupereerbaar te maken – wij kunnen een orde in 1 week leveren –. Alle componenten worden gemaakt van document.

                 

 

4. Het gevouwen document is de natuurlijkste en minimalistic handvatkeus. Eenvoudig geconstrueerd van een lengte van standaarddiedocument op de einden wordt gevouwen en dan in bijlage aan de zak, vullen deze volkomen natuurlijkere, homespun producten aan, hoewel zij niet voor het dragen grotere gewichten kunnen genoeg sterk blijken. Als verdraaide document handvatten, kunnen zij gemakkelijk samen met de zak zelf worden gerecycleerd.

                 

 

     Met talloze voordelen, helpen deze document zakken de atmosfeer om diverse schadelijke toxine van de hand te doen en redden het mariene leven van plastiek. Naast dat, als u over zaken spreekt, is het slechts geen document zak voor hen, is het een kans om hun merk erkend te maken en knappe winst en de groei te verdienen.

21.3.26 door Jessie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING