Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Soorten het Vouwen van Doos

April 25, 2021

Laatste bedrijfscasus over Soorten het Vouwen van Doos

     Vouwend zijn de dozen een nietje in het verpakkende product al wereld voor decennia, en met recht zo geweest. Niet alleen omdat zij betaalbaar en gemakkelijk zijn te assembleren, maar ook zij uw producten maken veel beter kijken dan voordien. Het belangrijkste ding is dat vouwend de dozen en zelfs het werk groot in elke industrie veelzijdig zijn. Geen kwestie welk type van product u verscheept, een vouwende doos kan waarschijnlijk helpen om het te bevorderen en te beschermen. Hoewel er veel andere types van beschikbare dozen zijn, zult u nooit verkeerd met deze basisdoos gaan. Van oorzaak, vouwend hebben de dozen verscheidene types in vorm of structuur, in deze passage, schetsen wij de 6 gemeenschappelijkste types van hen voor u om te leren en te kiezen van.

 

1. Rechte en omgekeerde plooidoos
Twee van de gemeenschappelijkste dozen zijn rechte en omgekeerde plooi. De rechte plooi betekent hoofdzakelijk dat de kleppen op de bovenkant en de bodem van het karton in dezelfde richting vouwen. Anderzijds, is de omgekeerde plooi gelijkaardig aan de rechte plooi, behalve de kleppenvouwen in tegenovergestelde richtingen. Van het aspect van materiële kosten, zal het omgekeerde plooivakje meer document materiaal besparen, dus zal de definitieve prijs lager zijn. Van het aspect van uit het kijken, zal de rechte plooidoos beter kijken omdat u niet de naad aan de voorkant kunt merken.

 

 

2. De doos van de slotbodem
De bedrijven die zwaarder hebben of omvangrijkere punten, zoals kaarsen of cosmetischee producten, kiezen vaak een doos van de slotbodem voor sterkte. Er zijn variaties van de doos van de slotbodem, maar zij zullen typisch een bodem hebben die door kleppen verzegeld blijft die samen sluiten. Dit mechanisme vormt een sterkere basis.

 

3. De Dozen van het verbindingsbeëindigen
Gelijkaardig aan de doos van de slotbodem, is een verzegeld eind een nog sterker karton dat productveiligheid verzekert. De kartons van het verbindingseind blijven verzegeld gebruikend een kleefstof. Deze kartons zijn gemeenschappelijkst voor producten die op het tijdstip van aankoop moeten worden verzegeld. Sommige voorbeelden omvatten graangewas, koekjes, behandelt het huisdier, en schoonmakende levering.

 

4. Plooi en Tongdoos
Deze stijl wordt geassembleerd, over het algemeen gevuld en manueel verzegeld. Ook als het slot, worden de plooi en de tongdoos ontworpen om ruwe behandeling te weerstaan zonder het losmaken.

 

5. Hangerdoos
Zoekend een grote manier om uw favoriete opslag bespaar plankenplaats te helpen? Verschepende individuele punten of kleinere partijen aan opslag of klanten? Een hangerdoos is een super-geschikte optie, die sluit en dan aan de ene kant een kleine haakruimte bij andere heeft, zodat kan het van metaalstaven in opslag hangen. Ideaal voor reepjes technologie, hulpmiddelen, en zelfs sommige schoonheidsmiddelen!

 

6. Hoofdkussendoos

Het volgende is een unieke vorm en voor douane kosmetische dozen, de dozen van het douanevoedsel (de dozen van het douanesuikergoed), en douane kleinhandelsdozen gebruikt.

      Nu hebt u de verschillende stijlen en het gebruik van enkele gemeenschappelijke vouwende dozen gekend. u en uw team kunt evalueren welk type het best uw behoeften zal dienen. Elk van onze dozen zijn volledig klantgericht, en uw producten verdienen om grote verpakking te hebben. Verras uw die klanten met dozen met uw embleem, merkkleuren, en als thema gehade ontwerpen in plaats van het geven van hen enkel een regelmatige duidelijke doos worden verfraaid.

2021.4.23 door Jessie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING