Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Hoe te om de document buizen te maken

May 7, 2021

Laatste bedrijfscasus over Hoe te om de document buizen te maken

      Document de buizen zijn een tendens van de globale verpakkingsindustrie met hun goedkope, veelzijdige, en milieuvriendelijke eigenschappen geworden. Bekijk niet een klein document kan, is het zeer eenvoudig om te bekijken. Maar in feite, is de vooruitgang van het maken van document blikken ingewikkeld. Vandaag, zullen wij dat introduceren hoe te om een document buis te maken:

Stap 1: Rol de buis

Door veelvoudige omslagen of revoluties van één of meerdere papierweb of linten rond een staaldoorn, zijn verscheidene lagen of vouwen van papier of karton samen gelamineerd rond een staaldoorn om stijve, met hoge weerstand buizen of vezelkernen te vormen. De pakketdocument buis is gewoonlijk 2 stukken of 3 stukken, zodat is het noodzakelijk om de relatieve omvang van de document buis te rollen.

 

     Stap 2: Pas Zelfklevend toe en droog de buis

De volgende stap is kleefstof op de document broodjes toe te passen. Document de buizen kunnen hun vorm houden en intacte toe te schrijven aan het gebruik van lijm op de document broodjes blijven.

 

    Stap 3: Snijd de buis

De spiraalvormige gekronkelde document buis wordt gevoed in de scherpe eenheid die de document buis aan de hoogte te snijden door de klant wordt vereist. Een roterende mes of een zaag zal uit op de buis komen en zal het aan de gewenste lengte snijden. De lengte van de buis hangt van de afstand tussen de messen af. Als de langere buizen moeten worden gemaakt, zal uit elkaar plaatsen van de messen groter moeten zijn.

 

      Stap 4: Gehecht drukdocument

Nadat de document buis wordt gesneden, moet het gedrukte met een laag bedekte document aan de document buis worden vastgemaakt.

 

      Stap 5: Combineer de document buis

De laatste stap van de document buis is de buitendiebuis en het deksel te combineren door gedrukt document met de binnenkern wordt behandeld. U kunt ook verkiezen om plastic stoppen, metaalkappen, enz. te gebruiken.

 

      U zult ook de secundaire verrichtingen op de toegevoegde waarde zoals het in reliëf maken, het inkerven, het inlassen, het scheuren, en die-cutting vensters waarderen. Document de kernen kunnen inkepingenbesnoeiing in de einden van de buizen hebben om het winden en het afwikkelen van omgezete film, band, doek, of andere materialen van de broodjesvoorraad te vergemakkelijken zich. De openingen kunnen in de kant van een document buiscontainer en toen een plastic die film worden gesneden op de binnendiameter wordt toegepast een venster voor binnen het bekijken van de verpakte goederen te verstrekken. Het in reliëf maken verstrekt een opgeheven patroon op de oppervlakte. Het functionele in reliëf maken of de opgeheven builen op de oppervlakte van een document kern kunnen Webmaterialen toestaan om de kernoppervlakte tijdens het winden beter te grijpen.

2021.5.7 door Jessie

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING