Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Types van de document buizen

March 22, 2021

Laatste bedrijfscasus over Types van de document buizen

   Document buis de verpakking bereikt populariteit in het bedrijfsleven. Het is licht, gemakkelijk, milieuvriendelijk om, en gebruikt door diverse industrieën zoals voedsel en schoonheidsmiddelen te vervoeren. Document de buizen van gerecycleerd document worden gemaakt worden ook tractie, dankzij hun nadruk op besparingsbomen en verminderen stevig afval dat.

Op het verpakkende gebied, document buis kan de verpakking voor cosmetischee producten zoals parfumerie, verspreider, lippenstiften worden gebruikt. Ook, kan het worden gebruikt om voedingsmiddelen zoals wijn, snacks, chocolade, poeder en collageenzakken in te pakken, etc. Zijn luim ziet kan meer consumenten vangen en opmerkelijk langs de plank zijn eruit.

Om uw eigen gemerkte document buizen te hebben, is het belangrijk om wat buis basiskennis te kennen alvorens u doorgaat om een kartonbuis verpakking te selecteren om uw producten in te pakken, zal een geschikte verpakkingsstijl de concurrentie en de aantrekkelijkheid van uw producten verbeteren.

Hier zijn de document buizenstijlen:

 

1. De tweedelige ineenschuivende buizen bieden uitstekende visuele presentatiemogelijkheden voor uw douane kleinhandelsverpakkingsmaterialen. De grotere diameter „buiten“ buis kan functioneren aangezien een kort GLB die een unieke specialiteit verpakking verstrekken aan uw pakket kijkt.

 

2. De drie-stuk ineenschuivende buizen zijn ook genoemd geworden „volledige telescopen.“ Zij kunnen meer dan drie buizen ook hebben. De ineenschuivende buizen voorzien sterkte van dubbele muurbouw. Deze buizen kunnen worden gebruikt zoals milieuvriendelijke secundaire verpakking voor een verscheidenheid van kleinhandelsproducten om een high-end presentatie aan consumenten tot stand te brengen. Zij voorzien ook producten van superieure bescherming tegen breuk en het verpletteren tijdens doorgang aan detailhandels.

 

3. De samengestelde verpakkende die buizen bestaan uit een buislichaam van 100% gerecycleerd die document wordt gemaakt, met plastic stoppen, metaalstoppen, of de wrijvingsluitingen van de van de metaalring en stop wordt verzegeld. De opvallende samengestelde buizen voegen waarde aan uw producten toe die, die plankenaanwezigheid verbeteren en maximumberoep bereiken van de consument.

 

3.1 de plastic stoppen kunnen als wrijving geschikte sluitingen op beide einden van buizen worden gebruikt. De plastic eindstoppen zijn voedsel geen rang en niet voor direct contact met levensmiddelen geadviseerd. Als de voedselrang een zorg is, wordt een stop van het metaaleind sterk geadviseerd.

 

3.2 het eind van de metaalstop is een voedsel-rang-geschatte eindsluiting die behaaglijk in het binnenland van het pakket past, die een strakke wrijvingpasvorm verstrekken. De rekupereerbare metaalstop dient om het pakket na elk gebruik opnieuw te verzegelen en vereist geen extra materiaal post-vulling. Wanneer vergeleken met andere food-grade opties van de eindsluiting, is de metaalstop beschikbaar in kleinere hoeveelheden, die kunnen dienen om algemene verpakkingskosten te drukken.

 

3.3 van de metaalring en stop de wrijvingsluitingen maken uitstekende food-grade verpakkingsoplossingen voor het poeder van de drankmengeling en gepoederde voedingsmiddelen.

 

      Als professionele van de de cilinderbuis van het douanekarton de doos verpakkende fabrikant, verstrekken wij vele aanpassingsopties van buisstructuur, buisdeksel, buistussenvoegsel, aan buisdruk en eindigen voor verschillende verpakkingsvereisten, kunt u het verschil gemakkelijk opmerken en de beste optie van de douanebuis voor uw toepassingsverpakking vinden.

2021.3.22 door Jessie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING