Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

Types van Stijf Document Vakje

March 12, 2021

Laatste bedrijfscasus over Types van Stijf Document Vakje

      Gemaakt van sterk die karton met gedrukt en opgesmukt papier, leer, of stoffenomslagen wordt bedekt, bieden de stijve dozen een uitstekende mengeling van productbescherming en waargenomen luxe aan. Zij zijn beschikbaar in een verscheidenheid van opvallende structurele formaten, en de grafiek voor document overwrap (exotische folie of texturized document, paperback stof, of gedrukt duidelijk Witboek) is bijna eindeloos.

 

1. doos van het lanceringsdeksel is een doos met deksels en een dienblad. Over het algemeen, verwijst het naar hoogste deksels en onderst dienblad, of de afneembare doos van de deksel stijve opstelling. Met eenvoudige structuur, bovenkant en bodem genieten de stijlen van grote populariteit onder de verpakking van dozen. Hoewel deze doosstijl, met verschillende ontwerpen en structuren eenvoudig kijkt, konden de dozen van het lanceringsdeksel in verschillende rollen handelen. Het deksel behandelt het onderste dienblad. U moet slechts uniek kunstwerk voor de buitenoppervlakte van de dekking creëren. Dit maakt het ontwerpproces veel gemakkelijker.

 

1.1. De doos van het lanceringsdeksel/2 stukken stijve doos

 

1.2. Schouderdoos/Halsdoos

 

2. De scharnierende Deksel Stijve Vakjes, ook genoemd de vakjes van de boekvorm of stijve opstellingsvakjes, zullen van de naam u erkennen dat het vakje als een boek kijkt, open of dicht het vakje zoals een boek. Wij maken altijd de doos met magneetsluiting, lintsluiting, of stickersluiting. Het omvat stijve clamshelldozen, een magnetische sluitingsdoos, en een helft-behandelde scharnierende dekseldoos. Het scharnierende deksel, dan het kan de basis volledig behandelen. Met de sluiting, zou deze doosstijl zeer stijf kunnen zijn dan verwacht uw!

 

3. Glijdende stijve doos omdat zijn binnenste gedeelte opent en enkel als een lade sluit. Aldus, roepen de mensen het ook een ladedoos. Het kijkt enkel als de keuken of badkamerskabinetsladen. De meeste merken verkiezen deze douane glijdende dozen voor product verpakking omdat zij duurzaam zijn en groot kijken. De het openen en het sluiten stijl van deze stijve dozen is zeer elegant, trekt u het enkel eenvoudig naar u om het te openen en het te duwen om het te sluiten.

 

4. De vouwbare Stijve Doos wordt gebruikt door fabrikanten en detailhandelaars voor product verpakking. Deze dozen worden ontworpen voor verschillende soorten product verpakking aangezien zij gemakkelijk opstelling kunnen zijn en zijn verdragend. het kan worden gestapeld en worden opgeslagen vlakte alvorens te vouwen, die zeer de kosten van opslag en vervoer drukt. U kunt hen hebben aangepast volgens uw merk en productbehoeften.

 

Neemt (document karton & schuim & plastiek) op:

Maak de unboxing ervaring voor uw klanten specialer en voeg zowel een extra mate van bescherming als het brandmerken aan uw product toe. Wij kunnen u helpen douanetussenvoegsels ontwerpen voor verpakking van al vormen, grootte, en de breekbaarheid.

 

1. Document de Kartontussenvoegsels zijn ideaal voor producten die zwaarder zijn en vergen een beetje meer bescherming, zoals kleinere glasflessen. De golftussenvoegsels kunnen worden gedrukt.

 

2. De schuimtussenvoegsels zijn best voor breekbare punten zoals juwelen, glas, of elektronika. De schuimtussenvoegsels zijn meest minst milieuvriendelijk en kunnen niet worden gedrukt. De schuimtussenvoegsels zijn beschikbaar in zwart of wit.

 

3. De plastic dienbladtussenvoegsels dienen als een lichtgewichtoptie die bescherming vanuit alle invalshoeken biedt. Algemeen gebruikt voor voedsel en medische producten.

 

      Visueel vervoeren een beroep doen en structureel de indrukwekkende, stijve dozen een betekenis van prestige, luxe, elegantie, en kwaliteit, en zijn ideaal voor kleinere, high-end punten zoals juwelen of elektronika. Vele consumenten houden en gebruiken zelfs stijve dozen lang na de originele aankoop opnieuw, en zo het bieden van uitstekende mogelijkheden voor product/merkerkenning op lange termijn.

 

2021.3.12 door Jessie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING