Contacteer ons

Contact Persoon : Damon

Telefoonnummer : +86 18620200477

WhatsApp : +8618620200477

Free call

De ordevooruitgang van document buis verpakking

May 7, 2021

Laatste bedrijfscasus over De ordevooruitgang van document buis verpakking

Document de buis is geleidelijk aan een goedkope, oog-knallende, milieuvriendelijke verpakkingsalternatieven door more and more industrieën in de wereld geworden. Maar vele klanten van over de hele wereld moeten de document buis in grote hoeveelheden aanpassen, kennen niet het specifieke productieproces. Dit artikel zal in detail beschrijven hoe te met document buisfabrikant samen te werken en met succes uw gemerkte document buizen aan te passen.

 

Stap 1


Gelieve te laten me uw vereiste van grootte kennen en hoeveelheid van de document buis, nadat ik uw vereiste door E-mail heb geleerd, zal ik de document buis binnen 24 uren, enkel citeren een onderzoek naar mijn e-mail verzenden: skychern@nswprint.com

 

Stap 2


Dan, zal ik u de prijs volgens uw vereiste geven, omvat het citaat het materiaal van de document buis, eindigt, druk, eenheidsprijs, enz. Zoals het beeld toont:

 

Stap 3


Onze ontwerper zal de malplaatje/matrijzenlijn van de document buis trekken en zal het naar uw E-mail of Whatsapp verzenden. Nadat u het ontving, moet u uw ontwerp zetten in het malplaatje en terug naar me verzenden. Dan, zal onze ontwerper het drukkunstwerk creëren om u te laten vóór productie controleren.

Stap 4


Steekproefdocument de buis/kan zal binnen een week worden geëindigd. Dan, zullen wij de steekproeven naar uw adres door DHL/FedEx/UPS verzenden. Tijdens deze periode, kon u van uw middagkoffie genieten of op het strand zonnebaden wachtend op de steekproef in vrede.

 

 

Stap 5


Wanneer u met de steekproefdocument buis wordt tevredengesteld, zal ik u de REKENING voor de massaorde verzenden. Nadat u de REKENING bevestigde, kunnen wij de massaproduktie beginnen. De massaproduktie zal over het algemeen binnen 20 dagen worden gebeëindigd. Als u niet tevreden met de steekproeven bent, kunnen wij het aanpassen en nieuwe steekproeven maken om u te laten controleren.

 

 

Stap 6


Nadat de massaproduktie wordt gedaan, kunt u uw samengewerkte cargadoor gebruiken of wij kunnen de overzeese verzending voor u schikken. „Wat over me? Van het geheel door land omgeven land“, me maak niet ongerust, kan onze samengewerkte cargadoor de treinverzending ook doen. De cargadoor kan de deur aan de havendienst en ook de huis-aan-huisdienst doen.

 

 

Stap 7

 

Nadat u de bulkdocument buizen ontvangt, moet u ervoor zorgen de kartonhoeveelheid alvorens van het ontvangstbewijs te ondertekenen correct is. Als u vindt is één of ander verschepend karton gebroken, pls contacteer ons of de cargadoor om de compensatie te krijgen. Wij zullen ons beste proberen om uw in goede staat verpakking te maken. En hoop om u spoedig te zien.

 

 

7 mei, 2021 door SkyChern

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

damon@nswprinting.com
+8618620200477
nswprint1
NSWPRINTING